Skip to main content

Kunst voor bedrijven

Kunst voor bedrijven zoekend naar de ultieme match tussen de wensen van klanten en onze overtuigingen.

Een verhaal vertellen met Kunst

Geen bedrijf is hetzelfde, ze zijn uniek in wat ze doen, hoe ze het doen en waar ze voor staan.
 Met Kunst aan de muur kan je een verhaal vertellen, een verhaal van hoe het begon bijvoorbeeld of juist de energie versterken wat je uitstraalt.

Creativiteit aanmoedigen

Kunst kan motiveren om een vrije uitwisseling van ideeën te hebben. Het is een manier om mensen bij elkaar te brengen, te ontspannen en kennis te laten maken met verschillende perspectieven. Kunst verbindt en inspireert!
Met de juiste kunst aan de muur in je bedrijf kan een omgeving wordt gecreëerd waarin mensen los kunnen komen van hun dagelijkse bezigheden en vaste patronen.

Kunst voor bedrijven

Met Kunst voor bedrijven creëeren wij sfeer en inspiratie binnen nietszeggende bedrijfsruimtes en kantoren. Kunst wat past bij de hogere doelstelling van jouw bedrijf of organisatie. Vergaderruimtes transformeren naar openminded omgevingen waar vaste patronen van denken verbroken kunnen worden. Uitnodigende entreehallen die verhalen vertellen en inspireren. Werkkamers en ruimtes die je energie geven motiveren.

Wat is de hogere doelstelling van jouw bedrijf of organisatie? Wil je je medewerkers inspireren of je klanten? Is er een gevoel wat je naar buiten toe wilt uitstralen?

Custom Art voor bedrijven

Met genoegen werken we samen met jouw bedrijf bij het creëeren van Kunst wat de taal spreek van jouw hogere doelstelling.

Opmaat en unieke kunstwerken die ruimtes transformeren en laten bloeien.

Wij doen onze uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om verwachtingen te overtreffen. Wij verdiepen ons in de wensen en het doelen van onze klanten om elke samenwerking een onvergetelijke avontuur te maken.

Kom in Contact

Kunst voor bedrijven uit onze collectie

Bekijk de collectie van de kunstwerken voor bedrijven en geef aan welke werken interessant zijn om te bekijken in de ruimte waarin ze komen te hangen.

Zodat wij samen met jou een afspraak kunnen inplannen om de kunstwerken bij jouw te bezorgen zodat deze beleefd kunnen worden op locatie bij jouw.

Kunst voor bedrijven bekijken
Kunst voor bedrijven en organisaties

For those

who want to

inspire

Stap 1

Bekijk de schilderijen van Simoni en vind een schilderij dat bij jou past. Plaats het schilderij in je winkelwagen en volg de instructies om de bestelling af te ronden.

Schilderijen bekijken

Stap 2

Nadat de bestelling geplaatst is, zullen wij contact met jou opnemen om een bezorgafspraak in te plannen en eventuele montage wensen af te stemmen.

Stap 3

Wij  monteren jouw gekozen schilderij, nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Time for you to enjoy the ride!