Skip to main content

Een origineel werk aan de muur: authentiek en uniek

Er gaat niets boven de voldoening van een uniek kunstwerk aan de muur. Je ziet de emotie en de ziel van de schilder in het werk, iets wat een print moeilijk kan evenaren. Hoe goed de originele afbeelding ook is, op een print zal de ziel van de artiest niet zichtbaar zijn. Daardoor mist de afbeelding de kracht om je te raken zoals een origineel werk dat kan.

Kunst die bij je past

Ben je op zoek naar een werk aan de muur voor je huis of kantoor? Dan wil je dat het werk iets voor je betekent. Het moet passen bij wie je bent, je dromen en waar je naartoe wilt.

Een reis door de tijd

Het leven is een reis en je doelen en dromen veranderen voortdurend. Dat hoort bij de groei die je doormaakt. Kies je een werk dat op dat moment resoneert met je doelen en dromen, dan zul je er nooit op uitgekeken raken. Het zal je altijd doen denken aan de tijd van vandaag, de dag dat je het kocht en aan de muur hing.

Originele werk aan de muur voor elk budget

Originele kunstwerken hoeven niet per se duizenden euro’s te kosten. De prijs zegt niet altijd iets over de kwaliteit van het werk. Dit geeft je de vrijheid om te zoeken naar kunst die je raakt en meeneemt op avontuur, of die juist een herinnering oproept.

Bekijk hier mijn originele werken voor aan de muur tot een budget van 500 euro:

Werk aan de muur Prints: een bewuste keuze

Ik ben geen fan van prints van originele werken. Soms is er echter een reden om een print te kopen, bijvoorbeeld als je budget geen origineel werk toelaat. In dat geval zou ik zeggen: ga op zoek naar kunstwerken die oorspronkelijk als print zijn bedoeld en die digitaal zijn gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan fotografiekunst.

Werk aan de muur Fotokunst: authenticiteit in een beperkte oplage

Fotokunst is vanaf het begin bedoeld en gecreëerd om een gevoel over te brengen via een print. Je kunt vaak edities kopen die in kleine oplages zijn gecreëerd. Zo behoud je de authenticiteit van je kunstwerk.

Ben je op zoek naar een werk aan de muur? Kies dan voor authenticiteit en ga voor een werk dat je raakt.

Edgar Simoni

Voor meer werken aan de muur bekijk Kunst kopen Rotterdam

Meer informatie over kunst galerie Rotterdam zie Galerie Edgar Simoni Rotterdam

Lees meer over Kunst aan de muur