Skip to main content

Zakelijke kunst voor bedrijven

Geen bedrijf is hetzelfde. Ze zijn uniek in wat ze doen, hoe ze het doen en waar ze voor staan. Met zakelijke kunst voor bedrijven aan de muur kan je een verhaal vertellen, zoals een verhaal van hoe het begon of een verhaal die de energie versterkt die jouw bedrijf uitstraalt.

Zakelijke kunst kopen voor bedrijven

Zakelijke kunst is kunst dat zich bevindt in een kantoor, vergaderruimte, wachtruimte of bij de entree. Het kan zowel klanten als werknemers verrassen en inspireren.
Kunst verandert een saaie ruimte naar een inspirerende omgeving waar gedroomd en geïnnoveerd mag worden.

Edgar Simoni maakt zakelijke kunst met een Wild and Free spirit; een open mind en een vrije geest. Ongedefinieerde kunst onstaat in het moment en is bedoeld om je zintuigen te prikkelen. Ga op reis en daag jezelf uit. Maak fouten en ontdek nieuwe wegen. Deze wegen leiden altijd naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Blijf dromen met de schilderijen van Edgar Simoni en daag jezelf uit in het vinden van deze nieuwe mogelijkheden.

Kunst voor bedrijven verbindt en inspireert

Kunst is een manier om mensen bij elkaar te brengen. Je moedigt creativiteit aan en motiveert de uitwisseling van ideeën, waardoor mensen kennis maken met verschillende perspectieven. Met de juiste kunst aan de muur in een bedrijf kan een omgeving worden gecreëerd waarin mensen kunnen ontspannen. Waar ze los kunnen komen van hun dagelijkse bezigheden en vaste patronen.

Transformeer nietszeggende bedrijfsruimtes

Wij maken kunst die een sfeer van inspiratie creëert binnen nietszeggende bedrijfsruimtes en kantoren. Kunst wat past bij de hogere doelstelling van jouw bedrijf of organisatie. Vergaderruimtes transformeren naar openminded omgevingen waar vaste patronen van denken verbroken kunnen worden. Entreehallen veranderen in uitnodigende ruimtes die verhalen vertellen en inspireren. Kunst in werkruimtes geeft je energie en motivatie.

Wat is de hogere doelstelling van jouw bedrijf of organisatie? Wil je je medewerkers of klanten inspireren? Is er een emotie of gevoel wat je naar buiten toe wilt dragen?

Onderscheid jouw bedrijf met zakelijke kunst voor bedrijven

Onderscheid je bedrijf met unieke schilderijen en creëer een creatieve cultuur waar gedroomd mag worden. Laat de kunst de werknemers inspireren. Je kan voor jouw zakelijke omgeving kiezen voor kunst dat al bestaat of een uniek kunstwerk laten maken door Edgar Simoni.

Kom langs in de galerie

Voor zakelijke kunst hebben wij een ruimte gecreëerd waarin deze getoond worden. Kom langs en neem een kijkje bij onze Kunst voor Bedrijven. U kunt een afspraak maken via email of telefoon. We komen ook graag bij je langs.

Telefoon: 06 149 661 51
Email: info@edgarsimoni.com

Schilderij kopen voor jouw bedrijf?

We gaan graag samen met jouw bedrijf aan de slag om kunst te creëren die jouw hogere doelstelling uitstraalt. Heb je interesse om kunstwerk te kopen voor op werk of kantoor? Wij hebben dan twee opties.

Kunst voor bedrijven

Optie 1:

Zakelijke kunst voor bedrijven

Geef aan welke schilderijen jouw aandacht pakken. Wij bezorgen dan de kunstwerken bij het bedrijf en hangen ze op in de door jou gekozen ruimtes. Zo kun je ze voor een periode oog-in-oog beleven en ervaren.

Bekijk de collectie voor Zakelijke Kunst

Kunst voor bedrijven en organisaties

Optie 2:

Zakelijke kunst in opdracht laten maken

Samen kijken wij naar waar jouw bedrijf voor staat en waar het in gelooft. Wij verdiepen ons in de wensen en doelen van onze klanten en denken mee om kunstwerken te creëren die passen bij de identiteit van jouw bedrijf. Dit stelt ons in staat om de verwachtingen te overtreffen en elke samenwerking een onvergetelijk avontuur te maken.

Je kan ons hierover bellen (06 149 661 51) of stuur een email naar: info@edgarsimoni.com.

kunst voor kantoor

For those

who dare...

Zakelijke kunst kopen
kunst voor bedrijven