Skip to main content

Kunst kopen

Kunst kopen bij Edgar Simoni

Je wilt kunst kopen maar waar begin je?
Voordat je kunst koopt, begin je natuurlijk met verschillende kunstwerken te bekijken. Neem een kijkje in onze online galerie of kom op afspraak langs om de werken in het echt te bekijken. Stel jezelf bloot aan schilderijen van Edgar Simoni. Sommige schilderijen zullen je op het eerste gezicht misschien niet aanspreken, maar open your mind en wie weet zal je toch iets interessants vinden in deze werken.

Door de kunst te bekijken ontdek je langzaam waar jij op reageert, in zowel positieve als negatieve zin. Je komt erachter waar je wel of niet naar toe getrokken wordt.

Waar moet je naar zoeken bij het kopen van kunst?

Die interesses die je hebt ontdekt door de schilderijen te bekijken, die blijf je volgen zonder dat je constant bezig bent of je een kunstwerk wel of niet wil kopen. Laat dat in deze fase nog achterwege. Eerst geniet je van het proces van ontdekking. De ontdekking van de schilderijen van Edgar Simoni en jouw interesses.

Als je kunst koopt van Simoni raden we aan te zoeken naar een visuele representatie van wie jij bent als persoon. Iets waar je voor staat; wat je ademt, denkt, of beleeft!

Het juiste kunstwerk voor jou

Vaak weet je het als een kunstwerk bij jou past. Dat voel je al bij het eerste contactpunt met het kunst werk. Het is een gevoel van aantrekkingskracht naar het werk toe.  Het trekt je aandacht voordat je ook maar kan begrijpen waarom je het nodig hebt.

Dit gevoel wordt geholpen door je innerlijk bewustzijn, die je helpt met het kiezen. Soms voel je een aantrekkingskracht naar een schilderij, zonder je weet waar dit vandaan komt. Je begrijpt het niet, maar het gevoel is er wel. Zulke werken hebben tijd nodig om begrepen te worden, maar die klik met je innerlijk bewustzijn is er wel al. Met de tijd zal je verkennen en ontdekken wat die klik precies inhoud. Als je dat gevoel niet ervaart met een kunstwerk, moedig ik je aan om te blijven ontdekken totdat je vindt wat je zoekt.

De kunstwerken van Simoni

Alle kunstwerken van Simoni zijn authentiek, stuk voor stuk gemaakt in het moment, zonder grenzen aan creativiteit. Sommigen zijn abstract ontstaan, anderen symbolisch. Een puur avontuur en een expressie die is geboren in uren, dagen of soms zelfs maanden tijd.

De schilderijen van Edgar Simoni vertegenwoordigen een bijzondere denkwijze- een manier van in het leven staan: Wild and Free, with a wild mind and free spirit! Ze representeren de reis van het leven naar ultieme vrijheid. De vrijheid om te doen wat je wilt en compleet jezelf te zijn; vrij van meningen, vooroordelen en angsten!

Het kopen van een schilderij is een buitengewone ervaring.

De ervaring met kunst kopen is zoals eerder beschreven een ontdekkingsreis van jouw interesses. Jij weet het beste wat jij nodig hebt en waar het schilderij voor moet staan. Er is dus niemand beter in het uitkiezen van een schilderij, dan jijzelf.  Alleen jij kan de reflectie zien van jezelf in een schilderij. Alleen jij weet welk kunstwerk écht jouw aandacht trekt en kracht of energie geeft.

Wil jij een Simoni Schilderij kopen?

Alle informatie over het kunstwerk en de prijs ervan wordt transparant weergegeven bij het kunstwerk. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen over een eventuele aankoop. Alle kunstwerken van Simoni worden geleverd met een certificaat van echtheid. Heb je vragen of wil je meer informatie/foto’s van een bepaalde Simoni, bel of mail ons dan hierover.

Inlijsten van een kunstwerk na aankoop

Een goede lijst kan een kunstwerk accentueren de finishing touch geven waardoor het nog meer opvalt. Wij verzorgen dit graag voor onze klanten, maar kunnen ook contact op met een inlijster bij u in de buurt.

Kunst kopen? Bekijk de Collectie

Simoni Kunst kopen

Kies een van de twee opties:

Kunst kopen

Optie 1

Koop jouw favoriete schilderijen in onze Online Galerie. Wij komen deze zelf brengen en kunnen deze zelfs monteren, indien gewenst. Heb je het schilderij van Simoni in huis, dan kun je met de Simoni 14 dagen proef-wonen in jouw wereld. Je beleeft elkaar en leert elkaar kennen. Is er een klik dan mag je het kunstwerk adopteren een wordt de Simoni een onderdeel van jouw reis. Is die erniet? Dan kan je het schilderij gewoon zonder reden ruilen en/ of retourneren.

Online Gallery

Optie 2

Wil je liever langskomen om kennis te maken en de schilderijen in het echt te bekijken? Dat kan!

Plan een afspraak in en geef aan naar welke schilderijen je interesse uitgaat. Tijdens de afspraak kan je de kunstwerken oog-in-oog beleven en ervaren in de ruimte waarin ze gecreëerd zijn.

Afspraak maken