Skip to main content

Schilderij kopen

Een schilderij kopen is een ervaring – je koopt iets dat een emotioneel weerspiegeling is van jou als persoon of gezin. Koop je een schilderij dan staat deze voor waar je in je gelooft; voor jouw verlangens en waardes. Je koopt een schilderij die past bij jou als persoon. Hij past bij waar je voor staat, wat je ademt, waar je in gelooft en met dezelfde mindset als jij.

Het neemt je mee en daagt je uit om op reis te gaan. Het inspireert en geeft kracht om je pad en dromen te volgen – om je dromen te leven!

Schilderij van Edgar Simoni kopen

De Schilderijen van Edgar Simoni staan voor ‘Ride or Die & Wild and free’. For those who get behind the wheel and drive, with a wild mind and free spirit. Heb je een doel, dan ga je hiervoor! Is de weg ernaartoe niet makkelijk? Laat je niet bang maken en tegenhouden. Trotseer de hobbels, de gaten in de weg, wegafsluitingen, het mistige weer en de onoverzichtelijke bochten. Na elk obstakel kun je sterker en beter voorbereid je weg vervolgen. Dit is de brandstof die nodig is om bij jou bestemming aan te komen. De bestemming is het doel en de reis is het leven zelf. Volg het pad en enjoy the ride!

Droom vanuit de passie en het verlangen om de weg op te gaan. Stilstaan is geen optie.

De schilderijen van Edgar Simoni.

Elke creatie is ontstaan vanuit passie. Geen werk is hetzelfde en de uitkomst staan nooit vast. Het ontstaat in het moment, zonder enige vorm van beperking. Soms is het eindresultaat abstract en soms is het symbolisch. Het is altijd een puur avontuur. Een expressie die is ontstaan in uren, dagen of zelfs maanden tijd.

Edgar Simoni is een zelfstandige en onafhankelijke artiest, werkzaam vanuit Rotterdam, Nederland.

Wil je een Simoni Schilderij kopen?

Kies een van de twee opties

Optie 1

Koop jouw favoriete schilderijen in onze Online Galerie. Wij komen deze zelf brengen en kunnen deze zelfs monteren, indien gewenst. Heb je het schilderij van Simoni in huis, dan kun je met de Simoni 14 dagen proef-wonen in jouw wereld. Je beleeft elkaar en leert elkaar kennen. Is er een klik dan mag je het kunstwerk adopteren een wordt de Simoni een onderdeel van jouw reis. Is die erniet? Dan kan je het schilderij gewoon zonder reden ruilen en/ of retourneren.

Schilderijen bekijken

Optie 2

Wil je liever langskomen om kennis te maken en de schilderijen in het echt te bekijken? Dat kan!

Plan een afspraak in en geef aan naar welke schilderijen je interesse uitgaat. Tijdens de afspraak kan je de kunstwerken oog-in-oog beleven en ervaren in de ruimte waarin ze gecreëerd zijn.

Afspraak maken

Let op!

Bij het fotograferen van de schilderijen in onze Online Galerie, hebben wij geprobeerd deze zo echt mogelijk te weergeven. We hebben voor de foto’s natuurlijk daglicht en kleurkalibratie gebruikt.

Schilderij kopen van Edgar Simoni