Skip to main content

Kunst Galerie Rotterdam

Inspirerende en uitdagende kunst in Rotterdam. Bij Galerie Edgar Simoni in Rotterdam vind je unieke, originele werken van de kunstenaar zelf, die je meenemen op een reis door emotie en fantasie.

KunstcollectieKunst kopen RotterdamBetaalbare schilderijen kopen
BEZOEK KUNST GALERIE ROTTERDAM

Ervaar kunst in de galerie waar het ontstaat

In onze galerie kom je direct in contact met de kunstenaar achter de werken. We ontvangen je met een heerlijke verse espresso terwijl je rondkijkt tussen de werken die Edgar Simoni gecreëerd heeft. De Rotterdamse galerieruimte is een open ruimte met hoge plafonds en schitterende lichtinval. Het pand is een voormalige, industriële en historische koffiebranderij van Nestlé.

In de galerie van Edgar Simoni in Rotterdam, waar zijn unieke schilderijen worden tentoongesteld, is ook zijn atelier te vinden. Hier creëert hij zijn werken, die soms maanden in beslag nemen en geïnspireerd zijn door dromen, verlangens en belevenissen.

Zoals Edgar Simoni zelf zegt: “Het maken van een schilderij is voor mij een avontuur, een reis zonder grenzen, waar meningen, vooroordelen en angsten geen rol spelen.” In de galerie ervaar je de vrijheid om te zijn wie je bent en te creëren zonder enige vorm van beperking.

unieke creaties galerie Rotterdam
unieke kunst kopen galerie rotterdam schilderij kopen simoni

Passie voor Unieke Creaties

Elke creatie van Edgar Simoni is een unieke ervaring, ontstaan uit gebeurtenissen en emoties. Het is vanuit deze passie dat Edgar Simoni heeft besloten om de verkoop van zijn werken persoonlijk te houden. De werken zijn immers een persoonlijke expressie, en het kopen ervan is een bijzondere ervaring.

Direct Contact in Onze Galerie

Met onze eigen galerie in Rotterdam blijven we in contact met liefhebbers die geïnteresseerd zijn in de creaties van Edgar Simoni. We staan klaar om je te helpen bij de aankoop van het door jou gekozen werk. Dit doen we met persoonlijke aandacht en advies, zonder tussenkomst van tussenpersonen of externe partijen.

Unieke Kunst, Persoonlijke Betrokkenheid

Kunst van Edgar Simoni is geen massaproduct; het is een uniek stukje van de kunstenaar zelf. Het is dan ook belangrijk voor hem om te weten waar zijn werken komen te hangen.

Ervaar de Passie in de Galerie

In de galerie van Edgar Simoni ervaar je de passie en toewijding van de kunstenaar. Je ontdekt de unieke verhalen achter de schilderijen en misschien vind je het perfecte kunstwerk voor jou.

Passie unieke creaties galerie Rotterdam
Galerie Rotterdam kunst

Kunst kopen in Galerie Rotterdam

Ben je op zoek naar een uniek kunstwerk voor thuis, op het werk of als cadeau? Wij verwelkomen je graag in Galerie Rotterdam om de schilderijen te bewonderen. De aankoop van een kunstwerk in de ruimte waar ze zijn ontstaan en bij de kunstenaar die ze heeft gecreëerd, is een unieke belevenis.

Wij komen de kunstwerk zelf brengen

Heb je een kunstwerk gekocht bij Galerie Rotterdam? We bezorgen het aangekochte werk met plezier persoonlijk, in overleg door Edgar Simoni, zelf. Wil je het gekochte werk bij je thuis aan de muur laten monteren? Dan zorgen we ervoor dat het vakkundig wordt gemonteerd door een professionele monteur, op de plaats waar jij het wilt hebben.

Schilderij kopen van Edgar Simoni
Originele-werk-aan-de-muur-voor-elk-budget
kunst kopen bij galerie Rotterdam

BEZOEK DE KUNST GALERIE IN ROTTERDAM

Wil je langskomen in onze galerie in Rotterdam?

Dan ben je natuurlijk van harte welkom! We vinden het fijn om je persoonlijk te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk.

Wel is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen we je onze volledige aandacht geven en je rondleiden door de galerie.

Ben je in de buurt en wil je zonder afspraak langskomen? Bel ons dan gerust, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze galerie is gevestigd aan de Piekstraat 23F in Rotterdam, op het Eiland van Feijenoord. Op zondagen zijn we geopend voor spontane bezoeken van 10 tot 17 uur. Op andere dagen kun je ons bezoeken op afspraak. Bekijk hier onze actuele overzichten van openingstijden en evenementen

Edgar simoni Galerie Rotterdam

Dutch Art Room Club

De Kunstgalerie Dutch Art Room organiseert enkele keren per jaar een bijeenkomst in onze galerie in Rotterdam voor kunstliefhebbers. Heb jij een avontuurlijke geest en zou je graag een keer uitgenodigd willen worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze komende evenementen.

Online een Simoni Schilderij kopen

Alle informatie over het kunstwerk en de prijs ervan wordt transparant weergegeven bij het kunstwerk. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen over een eventuele aankoop.

Alle kunstwerken van Simoni worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Heb je vragen of wil je meer informatie/foto’s van een bepaalde Simoni, neem dan contact met ons op.

Kunst kopen RotterdamKunst galerie collectie
Nightcall schilderij kopen2

Galerie in Rotterdam bezoeken

Contact informatie

Edgar Simoni
Piekstraat 23F
3071 EL Rotterdam
The Netherlands

Mail: hi@edgarsimoni.com
Telefoon: 085 060 0544

KUNST KOPEN IN GALERIE ROTTERDAM

Dutch Art Room voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Galerie Rotterdam is ook te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en inspirerende evenementen.

Bekijk meer informatie hierover op de website van Dutch Art Room: dutchartroom.com

Dutch Art Room
Unieke vergaderruimte vergaderlocatie huren rotterdam